Rekryteringsannons

Vill du vara med och utveckla det lilla företaget?

Bli vår ansvariga arkitekt!

Bygd Arkitektur består idag av sex medarbetare med olika lång arbetslivserfarenhet.  Vi arbetar i alla skeden, från idéskisser till detaljprojektering. Idag arbetar vi bl.a. med uppdrag inom utbildning, bostäder, kontor och lager. Vi jobbar med både om- och nybyggnad.

Bygd arkitektur är inne i en händelserik och expansiv fas och vi söker nu en erfaren arkitekt som vill vara med och påverka vår utveckling. I dagsläget ligger tyngdpunkten på kontoret kompetensmässigt på projekteringssidan. Vi är fem ingenjörer som har 1-20 års arbetslivserfarenhet och en arkitekt med 2 års arbetslivserfarenhet. 

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi utgår ifrån att du är en person med god gestaltningsförmåga. Du tycker om att leda andra, är utåtriktad och trivs med att jobba i team. Du tycker om att arbeta med en bredd av uppdrag samtidigt och ha många externa kontakter.

Kvalifikationer 

  • Minst 10 års arbetslivserfarenhet och väl upparbetade kundkontakter. 

  • Från dag ett kunna bidra med uppdrag som sysselsätter dig själv och ett antal av våra medarbetare. 

  • Driven, utåtriktad med hög social kompetens och du brinner för ditt yrke som arkitekt. 

  • Van vid att jobba i tidiga skeden och kan skapa projekt. Erfarenhet av att jobba i arkitekt- och markanvisningstävlingar. Du har erfarenhet av att jobba i projekt genom hela processen från tidig idé genom projekteringsfasen till färdig byggnad. 

  • God förmåga i att strukturera ditt och andras arbete samt handleda och utveckla andra i din omgivning. Vara bekväm med att jobba i flera projekt parallellt och har förmåga att guida, delegera och organisera projekten och medarbetarna i din omgivning. 

Hos oss blir du en nyckelspelare och kommer ha rollen som ansvarig arkitekt med stor frihet att påverka och driva arkitekturfrågor och organisationen externt och internt. 

Vi hoppas på att just du vill vara med på vår resa och vi ser fram mot din ansökan! 

Anställningsform
Tillsvidare 

Omfattning 
Heltid 

Placering 
Örebro 

Tillträdesdatum 
Omgående 

Sista ansökningsdag 
Löpande

Maila din ansökan till: info@bygdarkitektur.se

Välkommen att höra av dig om du har några frågor!  

Mikael Brunke 

Telefon: 076-115 29 00